Dükkan

img
img
img
img
img

Özellik:

100 % brand new ve yüksek kalite.

Kullanışlı ve güvenilir

Maksimum sinyal aktarımı ve dayanıklılık için 24K altın kaplamalı saf bakır.

Kabloyu sabitlemek için çift vidalı kilitleme

3,5 mm'ye kadar tel boyutuna sığması kolaydır.

Malzeme: bakır pim ve plastik kapak

Plastik kolu renk: kırmızı ve siyah

Boyut:

Plastik kapak iç çapı: 4.5 mm

Pim Çapı: 4mm

Pim Uzunluğu: 37mm

Toplam uzunluk: 52mm

4mm Muz Fiş dahil 4 adet muz fiş (2 kırmızı ve 2 siyah)

Paket içeriği:

4 adet x 4mm Muz Fiş

  • Marka Adı: ELEABC
  • Sertifika: CE
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Model Numarası: 4 mm

Etiketler: dini ayarla, muz pi fişi, 2001 bağlayıcı, muz 3 5 konnektör, küçük muz, taşınabilir hoparlör, gewiss plug, tamyia dişi konnektör, tanımsız pantolon, mego konuşmacıları

  • Anonymous

    2022-11-22

    Teslimat 3 hafta. İyi muzlar. İncelemeyi toplayacağım, kontrol edeceğim, tamamlayacağım. Teşekkür ederim, tavsiye ederim.

  • Anonymous

    2022-11-07

    Fişler harika görünüyor: Altın, güzel ve parlak ve ulusal Çin ekonomisinin bir sergisini isteyin! Telleri kapattıktan sonra pirinç üzerine plastik izolatörler konulması önerilmektedir. İzolatördeki delik-5mm, pim çapı-5.5 mm-yani 0,5 mm çekin. Bu yüzden çatlayacak, bu plastik, şimdi değil, bir ay içinde!!! Fotoğraftaki gibi dişli bir bağlantı yapmak zor muydu? Hala bir Sovyet test cihazı c4354'üm var ve bunlar ondan gelen yerel teller ve problar! Doğru, zaten lehimli iğnelerle. Şimdi M6 ipliğini kesmeniz ve kaplamayı bozmanız gerekiyor. (tabii ki, 5,5 mm eksik olacak, ancak güç oldukça yeterli). Bu arada, görünüşe göre bronz artık pahalı, bu yüzden yapraklar basit pirinçten yapılmış ve bir izleme köpüğü gibi yaylanıyor. Hayran olmak ve çalışmak için alabilirsin-kendin karar ver. Ve hala-Sovyet bronz hala bahar ve hatta okinym harika bir temas veriyor!

  • Anonymous

    2022-07-17

    Üstün kalite Satıcıyı tavsiye ederim