Dükkan

img
img
img
img
img
img

ürün açıklaması.aplus-v2 { ekran: blok; sol kenar boşluğu: otomatik; sağ kenar boşluğu: otomatik; } .aplus-v2 .aplus-3p-sabit genişlik { genişlik: 970px; } .aplus-v2 .aplus-3p-sabit genişlik.aplus-modül-sarıcı { sol kenar boşluğu: otomatik; sağ kenar boşluğu: otomatik; }

6 ADET HSS Daire Testere Bıçakları Kesme Diskleri Döner Aletler ve kalıp taşlayıcı Araçları.Ahşap Metal Plastik Kesme ve DIY Zanaat için uygundur.

Özellikler:

1. Malzeme: Uzun ömür için yüksek hız çeliğinden yapılmış, keskin, iyi aşınma direnci, kesilmesi kolay.Sertleştirilmiş çelik gövde düz, doğru kesimler sağlar.

2. Yüksek hızlı çelik mini testere bıçakları ve mandrel seti, alüminyum, pirinç, bakır, ahşap ve plastikte ince hassas kesimler için idealdir.

3. DIY hobi için Ideal, ince hassas kesim alüminyum, pirinç, bakır, yumuşak metal, ahşap ve plastik.

4. Herhangi bir matkaba kolay montaj için 1/8" ve 1/4"çaplı şaft matkap mandrel çardak ile birlikte verilir.

HSS daire testere bıçaklarının boyutu:

Dış çap 22/25/32/35/44 / 50mm

İç çap 6.35 mm

Mandrel Boyutu:1/4 inç (6mm) ve 1/8 inç (3mm)

Paket içeriği:

6 HSS daire testere bıçakları

2 Mandrel

1 tornavida

Sıcak ipuçları:

1. Lütfen keserken güvenlik önlemleri alın.

2. Lütfen bıçakları mandrellerin ucuna takın ve üstteki vida sıkılmalıdır.

3. Dönme hızı yavaş olmalıdır, çünkü ön ucun ağırlık merkezi çok daha ağırdır, atalet izi yüksek hızlarda değiştirecektir, Bu nedenle mandreller yerine kenetlenmelidir.Aksi takdirde, makinenin dönüş hızı yüksektir ve testere bıçağının mandrellerinin bükülmesi, gereksiz kayıp ve hasara neden olması mümkündür.

  • Bıçak Malzemesi: HSS
  • Marka Adı: NoEnName_Null
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Sertifika: CE

Etiketler: wiha araçları iş xxl, pro tools nasıl çalışır catalina, mutfak aletleri nova, ölçü aletleri demir işleri, granit iş aletleri, antika ahşap mutfak aletleri, ucuz mutfak aletleri, araçlar insan baskısını hak ediyor, lazer araçları seti, silikon mutfak aletleri 4