Dükkan

  • Ev
  • Video Oyunları
  • Büyük PCB kartı için GameBoy DMG GBO GB V3, V4, V5 arkadan aydınlatmalı lcd ekran.Çalışması için ekstra küçük bir PCB ve lcd'ye ihtiyacınız var
img
img
img
img

Büyük PCB kartı için GameBoy DMG GBO GB V3, V4, V5 arkadan aydınlatmalı lcd ekran.Çalışması için ekstra küçük bir PCB ve lcd'ye ihtiyacınız var.

Bazı istemciler, GB DMG arkadan aydınlatmalı LCD setinin kurulumunu yaptıklarında büyük PCB'ye zarar verebilir.

Bu bağlantı sadece büyük bir pcb'dir.Eşleştirmek için bir samll backligt PCB ve LCD satın almanız gerekir.Aksi takdirde işe yaramaz.

Piyasada birkaç arkadan aydınlatmalı LCD modeli bulunmaktadır.Lütfen modelinizi iki kez kontrol edin ve yanlış satın almayın.

Ambalaj içerir: 1x PCB kartı

Bağlantı tüm set içindir:

1. Alıcılar Not

1).Uluslararası nakliye son derece postane ve yerel gümrük bağlıdır.Bazen, özellikle tatil mevsimlerinde gelmesi muhtemelen daha uzun zaman alacaktır.Anlayışınız için teşekkürler.

2).İthalat vergileri, vergiler ve harçlar ürün fiyatına veya nakliye ücretine dahil değildir.Bu masraflar alıcının sorumluluğundadır.Sipariş vermeden önce bu ek maliyetleri netleştirmek için lütfen yerel cusom ofisinizle görüşün.

3).Perakende satış ve toptan satış sunabiliriz.Büyük miktarda sipariş etmek istiyorsanız toptan fiyat için lütfen bize ulaşın.

4).Bazı toptan ağır ürünler için bunları DHL veya Fedex veya UPS ile göndeririz.Hedef DHL veya Fedex veya UPS uzak alan ise ekstra 35 USD gerekli olacaktır.

2. Geri bildirim

Başarılı olmak için müşterilerimizin memnuniyetine bağlıyız.Bu nedenle,görüşleriniz bizim için son derece önemlidir.Memnunsanız, lütfen bize olumlu 5 yıldızlı geribildirim bırakın.Değilse, bize nötr veya olumsuz bir geri bildirim veya anlaşmazlık vermeden önce bizimle iletişime geçtiğiniz için çok minnettar olacağız.Biz sorunu çözmek için elimizden geleni yapacağız.

www.durlas.com.tr'te bırakıldıktan sonra geri bildirim değiştirilemez.

3. Adres

Bıraktığınız adresin doğru olduğundan emin olun, Normalde adres değişikliğini kabul etmiyoruz.

4. İletişim ve servis

Genellikle mesajınıza çalışma süresi içinde 1 ila 5 saat içinde cevap vereceğiz.Ancak Çin ile ülkeniz arasında büyük bir fark var ve halka açık tatil günleri farklı.Cevabın biraz gecikmesi olabilir.

5. iade politikası

Tüm öğeler kontrol ve sevk öncesi iyi durumda paketlenmiş.

Öğelerimizde herhangi bir kusur bulursanız veya nakliye sırasında hasar görürseniz, lütfen 7 gün içinde bizimle iletişime geçin.

İade edilen ürünler kullanılmamalı veya herhangi bir kötüye kullanım veya kasıtlı hasar belirtisi göstermemelidir.

Alıcı tüm iade nakliye ücretleri sorumludur.

6. Gönderi Sonrası

Teslim süresi yaklaşık

Amerika Birleşik Devletleri: 14-27 iş günü

Birleşik Krallık: 14-27 iş günü

İspanya, Fransa, Almanya: 15-30 iş günü

Diğer ülkeler: en fazla 35 iş günü

7. DHL veya Fedex veya UPS Ekspres Kargo

4-10 iş günü

  • Marka Adı: HİSPEEDİDO'NUN
  • Uyumlu Marka / Model: Nintendo
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Model Numarası: GB DMG arkadan aydınlatmalı LCD için yedek
  • USB ile : No

Etiketler: renkli gameboy, gba advance sp anakart, gameboy ds lite ekranı, oyuncak gameboy, nintendo gameboy ekranı, gameboy dmg çok, retro gameboy mikro, ldk lcd ekran, dc 2mm oyun çocuğu, dıy gameboy dmg