Dükkan

  • Ev
  • Etkinlik ve Parti
  • 24 adet / grup Kraliyet Mavi renk Düğün Ziyafet Yemeği Dekor Gümüş Çemberler Beyaz Diamante Peçete Halkası Serviette Tutucu
img
img
img
img
img
img

Ürün özellikleri

Boyut: 1.8* 2*7.8 cm (resimde gösterisi Olarak)

Ağırlık: Yaklaşık. her biri 6.5 g

Malzeme: A sınıfı Elmas taklidi / diamante zinciri

Uygulama: Düğün, Partiler, Kutlamalar, Mezuniyetler, Özel etkinlikler, Ziyafet Etkinlikleri, Süslemeler vb.Için kullanabilirsiniz.Yüzüğün kurdele ile kullanılması gerektiğini ve eşleşen premium saten fiyonk eklendiğini lütfen unutmayın, bu halkalar ayarlarınızı güzel bir şekilde bir araya getirecektir!

Not: Renk monitörünüze bağlı olarak biraz farklı olabilir.

Nakliye Politikası:

1. Siparişler için

2. Karışık sipariş > 7$, geçerli takip Numarası ile Çin sonrası hava posta yoluyla ücretsiz kargo.

(Lütfen özel siparişinizden 1 ay önce sipariş verin day.As teslimat ve taşıma süresi, farklı gönderim adresine sahip farklı siparişlere göre değişebilir.Özel gününüz yakında geliyorsa, sipariş vermeden önce lütfen bize e-posta gönderin).

Toplam tutarınız 200 ABD dolarına ulaştığında ve ekstra ekspres posta ücreti alınmadığında Ekspres Postaya (DHL, UPS, FedEx, TNT)nakliye yöntemini güncelleyeceğiz.Nakliye süresi yaklaşık 3-7 iş günüdür.

Geri bildirim ve Geri Dönüş:

1, Lütfen nakliye taşıyıcısından aldığınızda parseli iki kez kontrol edin ve herhangi bir sorun varsa lütfen hemen bizimle iletişime geçin.Sizin yerinize biz hallederiz.

2, Geribildirim Hakkında Öğeyi alırsanız ve ayrıca ürün veya hizmetimizden memnunsanız, lütfen bize olumlu bir geri bildirim bırakmak için bir dakikanızı ayırın.

3, Not:5'in altındaki derecelendirmeler bizi kötü bir duruma getirebilir.Öğelerden veya hizmetten memnun değilseniz ve bize nötr/olumsuz bir geri bildirim vermeyi planlıyorsanız, lütfen hemen bize yazar mısınız?Sorununuzu mümkün olan en kısa sürede çözmek için elimizden geleni yapacağız.

4, 7 gün memnuniyet garantisi.İade edilen ürünler için malların maliyetinin tam iadesi iade edilecektir (Nakliye ve taşıma ücretinin iade edilmediğini lütfen unutmayın).Nakliye ve taşıma ücreti sadece değiştirilen ürün arızalıysa feragat edilecektir.Tüm iade öğeler iyi durumda ve orijinal ambalajında paketlenmiş olmalıdır. (Alıcı, iade edilen ürünlerin nakliye ücretini ödemekle yükümlüdür).

  • Desen: Hiçbiri, Düz Renk
  • Boyut: S, 1.8* 2*7.8cm (As show in picture)
  • Tip: Diğer Şenlikli & Parti Malzemeleri
  • Malzeme: A Sınıfı Elmas Taklidi / diamante zinciri
  • Neden: Anneler Günü, Parti, Ev Taşıma, Düğün, sevgililer günü, Vaftiz ve Vaftiz, Yıldönümü, Paskalya, Şükran, Noel, Aziz Patrick Günü, doğum günü partisi, Cadılar bayramı, Büyük Etkinlik, Çin Yeni Yılı, Mezuniyet, Dünya Günü, Babalar Günü, April Fool Günü, Düğün & Nişan
  • Model Numarası: 1.8* 2*7.8 cm (resimde gösterisi Olarak)

Etiketler: noel süsleri kuponu, dıy noel süsleri mavi, noel süsleri aşınması, noel süsleri sarı, doğum günü süslemeleri kız mavi, noel 2018 dekorasyon mavi, musica Noel süsleri, ev dekorasyonu mavi, manyetik Noel süsleri, özel yılbaşı süsleri