Dükkan

  • Ev
  • Elektrogitar
  • Rick 325 Gitar 21 Frets 3 Tost Rickenbacker Manyetikler cherryburst Renk RİCKENBACKER gitar
img
img
img
img
img
img

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ

Satın almadan önce veya sonra herhangi bir sorunuz veya endişeniz varsa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Biz %100 % memnuniyet kararlıyız.

Geri bildirim

Görüşleriniz işimizin gelişimi için çok önemli olduğundan, ürünümüzden memnunsanız sizi olumlu geribildirim için içtenlikle davet ediyoruz ve service.It sadece 1 dakikanı alır.Teşekkürler!

iade politikası

Alınan öğeleri değiştirmek istiyorsanız, siparişinizin alınmasından itibaren 3 gün içinde bizimle iletişime geçmelisiniz.Ve katlanılan ek nakliye ücretlerini ödemelisiniz ve iade edilen ürünler orijinal hallerinde tutulmalıdır.

Ödeme

www.durlas.com.tr'te kredi kartları, gerçek zamanlı banka havaleleri, çevrimdışı ödemeler (banka havaleleri) gibi birçok ödeme yöntemi mevcuttur.Aşağıdakiler için en uygun yöntemi seçebilirsiniz you.To çıkarlarınızı koruyun, ödemeniz geçici olarak www.durlas.com.tr tarafından tutulacak ve siparişinizi alana ve memnun kalana kadar bize bırakılmayacaktır.

Nakliye

1.Nakliye Maliyeti:

Önce miktarı seçin, ardından sayfadaki lojistik yöntemlerle ülkeyi tıklayın.

2.Bir sonraki sayfaya gidin, seçtiğiniz her lojistik yöntemle ayrıntılı nakliye ücretini görebilirsiniz.

3. Ürün işlem süresi: Belirli bir siparişin işlem süresi, ürün türüne ve stok durumuna göre değişir.Çoğunlukla, işlem süresi 3 ila 15 iş günü olabilir

  • Kaynak: Anakara Çin

Etiketler: gitar, rickenbacker, gitar elektrik, 1959 gitar, Mesnetli, allar