Dükkan

img
img
img
img
img
img

Metal Şanzıman vites kablosu Bağlantı Kelepçesi Oto Tamir Klip Aksesuarları Opel Vivaro İçin Nissan Primastar Renault Trafic İçin

Mermi Noktaları:

1、Uygulama: Bu şanzıman bağlantı sistemi klipsi, çoğu otomobil için uygun iyi bir araba aksesuarıdır, lütfen satın almadan önce ürün bilgilerine dikkat edin.

2、Avantajları: Dişli bağlantı kablosu onarım klipsini kolayca ve hızlı bir şekilde takmak için yıpranmış kablonun altındaki sabitleme vidalarını kaydırın ve sıkıştırın.

3、Boyutu: Bu şanzıman bağlantı sistemi klip tarzı bir: boyutu 47*35mm, stil iki: 41*35mm, manuel ölçüm bazı hatalar olacaktır.Gerçek ürüne tabidir.

4、Malzeme: Bu şanzıman bağlantı sistemi kelepçesi yüksek kaliteli metalden yapılmıştır materials.It günlük kullanıma dayanabilen, aşınması ve paslanması kolay olmayan dayanıklı bir malzemedir.

5、 Özellikler: Bu şanzıman bağlantı sistemi kelepçesi, en yüksek kalite ve hassasiyetle en gelişmiş mekanik tasarımı benimser.Bakım klipsi tasarım şeklini ve yapısını korur, basınca/yüke/ve her türlü hava koşulunda sorunsuz dayanabilir.Güçlü ve korozyon direnci.

Tanım:

Dişli Bağlantı Çubuğu Kablo Tamir Kelepçesi, çoğu otomobil için uygun iyi bir araba aksesuarıdır, lütfen satın almadan önce ürün bilgilerine dikkat edin.

Özellikler:

Adı: Dişli Biyel Tamir kelepçesi

Referans OE / OEM numarası: 93198347

Ürün bilgisi: mühürlü torba ambalajı

Ambalaj boyutu: yaklaşık: yaklaşık 6*7*2.7 cm/2.36*2.76*1.06 içinde

Ağırlık: yaklaşık 54g

Öznitelik ayrıntıları: A: Stil Bir B: Stil İki

Model: Vauxhall Opel için Renault için Nissan için uygun Dişli Bağlantı Çubuğu Tamir Klipsi

Referans uyarlaması:

Tüm 5-hız ve 6-hız modelleri için uygun vites biyel dişli onarım

Vivaro için Opel için geçerlidir (2001-2016 modelleri) (vites kablolarını değiştirmeden onarın)

Primastar için Nissan için geçerli (2002-2015)

Trafic için Renault için geçerli (2001-2015)

Ambalaj Listesi:

Dişli Biyel Onarım Klip*1

Not:

Aydınlatma ve ekran ayarlarındaki farklılıklar nedeniyle, ürünün rengi resimden biraz farklı olabilir.

Farklı manuel ölçümler nedeniyle, lütfen hafif boyut farklılıklarına izin verin.

  • Kaynak: Anakara Çin

Etiketler: opel vivaro'ya yöneldi, fragman renault trafic, vivaro opel tel, kap nissan primastar, altra şanzıman, ppel vivaro anahtarı, aka şanzıman, raf nissan primastar, tanımsız pantolon, vegan araba aksesuarları

  • Anonymous

    2022-10-15

    Çok ideal değil, 2 mm daha geniş olurdu. Bu yüzden tam olarak çekemedim, cıvatalar dayandı, ancak işlev yerine getirmekten daha fazla değil.