Dükkan

  • Ev
  • Çivi Sanatı ve Araçları
  • Ayak hastalıkları uzmanı Ayak Tırnağı Makası Profesyonel Kalın Batık Ayak Tırnak Makası Erkekler Yaşlılar için Pedikür Makası Ayak Tırnağı Kesici
img
img
img
img
img
img

Özellikler:

●【Kalın Sert Tırnaklar, Kalın Batık Ayak Tırnakları için özel olarak tasarlanmıştır】 Son derece kalın tırnakları kolayca kesmek için bıçak çenesi 1 inç açılabilir.Bıçağın açısı, derinlemesine nüfuz etmeyi ve batık ayak tırnaklarını kesmeyi kolaylaştırır.özellikle yaşlılar için ve her yaştan kadın ve erkek için de uygundur.

●【Kullanımı kolay-Kaymaz, Rahat Tutuş, Kullanımı Kolay】 Büyük uzun sap, ağır hizmet tipi polimerden yapılmıştır ve kaymaz malzeme ile kaplanmıştır.Yumuşak kauçuk tutamak rahatça tutulabilir, bu da ayak tırnak makası ' in kullanımını kolaylaştırır.Kaldıraç prensibine dayanan çift yaylı tasarım, kullanımı kolaylaştırır ve emek tasarrufu sağlar.

●【ÇOKLU kullanım - Tırnaklar, Ayak Tırnakları, Tırnak Etleri vb.İçin düzeltme】 Hassas bıçaklar, tırnaklarınızı, ayak tırnaklarınızı ve tırnak etlerinizi hızlı ve kolay bir şekilde kesmenizi sağlar.Keskin bıçak, kesildikten sonra tırnaklarınızın pürüzlü olmadığından emin olmak için hafifçe kavislidir.

●【KESKİN ama GÜVENLİK】 Keskin kesme kenarları elle keskinleştirilir , sert ve kalın tırnaklarda veya ayak tırnaklarında pürüzsüz ve temiz bir kesim sağlar, ayak tırnaklarını daha hızlı keser.Kazara yaralanmayı önlemek için plastik bir bıçak kapağı ile donatılmıştır.

●【Dayanıklı, güçlü ve sağlam】 Yüksek sertlik, güçlü aşınma direnci ve korozyon direnci ile hazırlanmış yüksek kaliteli ve dayanıklı paslanmaz çelikten imal edilmiştir.

Özellikler:

Belirleme

Malzeme: paslanmaz çelik

Renk: #1: Tırnak eti itici, Siyah, Kırmızı, Mavi

Boyutu: gösterildiği Gibi

Not:

Geçiş: 1 cm = 10mm = 0.39 inç

Hiçbir perakende paket.

Izin lütfen 1-3 cm hata nedeniyle manuel ölçüm.pls teklif vermeden önce sakıncası olmadığından emin olun.

Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.Teşekkürler!

Paket içeriği:

1 x Ayak Tırnak Makası

1 x tırnak eti itici(ayrı olarak satın alınması gerekir)

  • Malzeme: Paslanmaz Çelik
  • Model Numarası: ayak tırnak makası
  • Boyut: As shown
  • Öğe Türü: Tırnak Makası
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Parça Sayısı: Bir Birim

Etiketler: bakır kesme makinesi, kılıf ayak tırnakları, adaptör batık ayak tırnağı, xıao saç kesme makinesi, tırnak dekorasyon tırnak sanat neon, takı ayak hastalıkları uzmanı, aksesuarlar batık ayak tırnağı, fiber makas, kıdemli saç tokası, pro clipper