Dükkan

  • Ev
  • Çivi Sanatı ve Araçları
  • UV Jel Temizleyici tırnak jeli Temiz Ucu Temiz Artı Geliştirmek Parlayan Etkisi Sonrası Profesyonel UV Jel Oje Solvent Temizleyici
img
img
img
img
img
img

UV Jel Temizleyici tırnak jeli Temiz Ucu Temiz Artı Geliştirmek Parlayan Etkisi Sonrası Profesyonel UV Jel Oje Solvent Temizleyici

Özellikler: Tüm Tırnak Tipleri için: Bu tırnak uzatma jeli çözeltisi tüm tırnak tipleri, UV oje, doğal tırnaklar vb.İçin uygundur.

Sürüklemesiz Şekillendirme: Poli tırnak jelini uygularken, kayma çözeltisi zahmetsiz çekmesiz şekillendirme için sürtünmeyi ortadan kaldırmaya yardımcı olur.

Nasıl Kullanılır: Fırça ucunu 2 uçlu bir aletle kayma çözeltisine batırın ve ardından jeli tırnak şeklinize veya ucunuza eşit şekilde yayın.Bu, jelin dengelenmesine yardımcı olur ve eşit bir baz oluşturur.Jel kolayca güzel bir tırnak şekline dönüştürülebilir.

Kullanımı Kolay: Yeni başlayanlar olsanız bile tırnak jeli ile çarpıcı tırnak uzantıları oluşturmak kolaydır.

Pratik Kayma Çözümü: Terapi için en iyi ürünlerden biridir nails.In terapi süreci çiviler, üzerinde yapışkan bir tutkal tabakası var.

Yapıştırıcıyı terapi lambası ile pişirdikten sonra tırnak yüzeyi.Çiviyi silmek için bu çabuk kuruyan çözeltiyi kullanın ve tutkal kaybolacaktır.

Ambalaj Listesi:

1 * 45 ml Kayma Çözüm

Notlar:

Aydınlatma efektleri ve çekim açıları nedeniyle, üründe renk farkı var, lütfen anlayın.

Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans vardır.

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Tip: diğer

Etiketler: külot ahbap kaldırmak, şeffaf külot kaldır, kolye fazla, silikon tuğlayı çıkarın, silikon çivileri çıkarın, opı jel nasıl kaldırılır, nasıl cerrahi fazla deri kaldırmak, mayo düzensizlikleri giderir, eldiven kediler fazla yün kaldırmak, silikon seti çıkarın

  • Anonymous

    2022-08-13

    Tekne boş geldi