Dükkan

  • Ev
  • Işıklar ve Aydınlatma
  • Yeni Varış Kapalı Piroteknik Soğuk Pyro Çeşme Çift Tekerlekler Sahne Havai Fişek Ateşleme Sistemi Düğün İçin
img
img
img
img
img
img

farkına varmak

Sevgili Efendim / Hanımefendi, ikimiz de iyi bir işbirliği istediğimizden, siparişe başlamadan önce bazı bildirimleri hatırlatmamız gerekiyor, lütfen aşağıdakileri okuyun (sipariş kabul anlamına gelir):

Mağazamızın amacı sorunu çözmektir.Konuşmak en iyisidir way.So sipariş veya kırık nakliye, yanlış ürün veya kdv/vergi vb.Önce istediğiniz zaman bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

1.Pls sipariş vermeden önce parçaları nasıl değiştireceğinizi bildiğinizden emin olun Bir parçayı değiştirmek için tüm yolları sağlayamayabiliriz.

2.Tüm fiyat alıcı yerel ücreti dahil değildir: GÖREV/KDV/VERGİ, özel Ücreti/Uzak Alan Teslimat vb varsa.

3. Kolombiya: DDP (Teslim Edilen Görev Ödendi) Serivce: Bir örnek alın: 100 ABD Doları sipariş, vergi bağlantımızla vergi için yaklaşık 19 ABD doları daha ödemeniz gerekir.DDP, kolombiya gümrükleme hizmetini daha kolay geçmesine yardımcı olabilir.

4.Avrupa'ya yapılan tüm gönderilerin 1 Temmuz 2021'den bu yana yeni bir kuralı vardır: 150,0 ABD dolarının üzerinde KDV ücreti ve Vergi ücreti alınacaktır.DHL / FedEx / TNT / UPS Nakliye: pls alıcı KDV KIMLIĞI sağlamak.

5. 1 Mayıs 2022'den bu yana Türkiye gümrük yeni kuralı: Aynı alıcı ayda en fazla (dahil) 5 paket beyan edecek, tek bir paketin değeri 150 Euro'yu geçmeyecek, ağırlığı 30 kg'ı geçmeyecek ve diğer şartlar devam edecektir unchanged.It bu çok önemli.Türkiye gümrükleme, paketi ağırlığın üzerinde, değerin üzerinde, paketlerin üzerinde tutacaktır.Ve gümrükleme sorunu için herhangi bir ücret ödemeyeceğiz fee.So pls r kolay tedarik için bir plan yapın.

6. www.durlas.com.tr Standart Nakliye: Manyetik/pil kabul etmeyin.Paket güvenlik kontrolünü geçemezse, Cainiao veya Çin Postası ile gönderilecektir veya geri ödeme yapılacaktır.

7. Diğer ücretsiz nakliye Yolu: 50-90days nakliye süresi.Pls zamanında sipariş düzenlemek ve nakliye sırasında bir anlaşmazlık açmayın zaman.

8. COVID-19 nedeniyle finnal teslimat kuralı yerel posta kuralı olarak değiştirilecektir.Küresel nakliye eskisinden çok daha geç.Sorunu çözmek için dokunmaya devam etmek, bir anlaşmazlık açmaktan daha iyidir.Anlayışınız için teşekkürler.

Nakliye

> 2KG, DHL/TNT/UPS/FedEx, CAİNİAO Ağır Parsel Hattı vb. İle gönderilir.bize bağlı.

Rusya: Çin Hava Post, ePacket, EMS, CDEK, PONY bize bağlı olarak.

Meksika: ePacket tarafından yaklaşık 20-60days.Acil sipariş, DHL hizmeti(

('Bize bağlı olarak' epacket'i seçtiğinizde, nakliye kuralları nedeniyle Çin Hava Postası ile gönderebiliriz.Parselin güvenli ve hızlı bir şekilde olduğundan emin olmalıyız.Özel bir isteğiniz varsa, lütfen bize ulaşın).Uzun nakliyeden sonra, kırık ürünü aldığınızda, pls mükemmel bir çözüm için bizimle iletişime geçin.

Ödeme

1. Biz sadece www.durlas.com.tr tarafından sağlanan adrese gemi.Adresinizi değiştirmeniz gerekiyorsa, lütfen bize ulaşın.www.durlas.com.tr'deki ayrıntılı adresinizin ve tam adınızın kesinlikle doğru olduğundan emin olun.

2. Tüm ödemeler açık artırma kapandıktan sonra 7 gün içinde yapılmalıdır.

3. Her şeyi her zaman bir memnuniyet garantisi ile veriyoruz: öğeleri aldığınızda herhangi bir kalite sorunu bulursanız.Lütfen yakında bizimle iletişime geçin.Alınmasından itibaren 14 gün içinde değişim veya para iadesi kabul ediyoruz.Satın alma fiyatını iade edeceğiz, ancak nakliye ve taşıma masraflarını iade etmeyeceğiz.İade nakliye masrafları size ait olacak ve ayrıca değişimin size yeniden gönderilmesi için yeniden ödeme yapmanız gerekecektir.İade edilecek ürünlerin yeni durumda olması gerektiğini lütfen unutmayın.Öğeleri iade etmeden önce lütfen bize ulaşın!

Geri bildirim

Biz her zaman olumlu geribildirim almak.Bana negatif bırakmak istiyorsanız, lütfen bana ulaşın first.So sizin için doğru olanı yapmak için birlikte çalışabiliriz.Ve negatif geribildirim bizim www.durlas.com.tr için gerçekten kötü seller.It satışlarımızı, gelirimizi etkileyecek.Umarım anlayabilirsin.Sakıncası yoksa, lütfen zaman ayırın ve bize olumlu bir yorum ve bize küçük şirketimizin büyümesi için hayati önem taşıyan dört adet 5 yıldızlı Ayrıntılı Satıcı Karnesi bırakın.

Lütfen bize 1, 2, 3 veya 4 yıldızlı ayrıntılı satıcı puanları bırakmayın, çünkü negatif geri bildirime eşit olarak "memnun değilsiniz" anlamına gelir.Daha önce söylediğimiz gibi, herhangi bir konuda memnun değilseniz, çözüm için lütfen bizimle iletişime geçin.

müşteri hizmetleri

Tüm toptan siparişleri/soruları memnuniyetle karşılıyoruz ve ihtiyacınız varsa, lütfen benimle iletişime geçin, bir toptan fiyat sunacağım, teşekkürler, bir düzineden Binlerce kişiye neredeyse her siparişi sağlayabiliriz.

Gümrük Vergisi

Uluslararası ithal işi olduğu düşünülürse.Çoğu zaman gümrük vergisi olacaktır .

Mallar ülkenize geldiğinde, pls gümrük işlemlerini tamamlamak için gümrük idarenize yardımcı olur.Biz herhangi bir Gümrük Vergisi veya ithalat vergisi sorumlu değildir, pls sipariş vermeden önce özel politikanıza danışın.

  • avantaj: Çift tekerlekler kablosuz çeşmeler mutluluk havai fişek ateşleme sistemi
  • Sertifika: CE
  • Öğe Türü: Sahne aydınlatma Etkisi
  • Malzeme: demir, Düğün havai fişek makinesi
  • Kutlamalar: Noel / Yeni yıl / Düğün / Kutlama
  • Tip: Sahne yangın sistemi
  • Özellik: Uzaktan kumandalı havai fişek ateşleme sistemi
  • Marka Adı: JİNWEİGE'İN
  • Uzak Mesafe: 100-200 M uzaktan kumandalı havai fişek ateşleme sistemi
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Menşe Yeri: Hunan, Çin
  • Uygulama: Kapalı çeşmeler havai fişek sistemi
  • Baskı: Tipo baskı
  • Tarz: DMX sahne ışığı
  • Neden: Profesyonel Sahne ve DJ, Tekerlek havai fişek Fırıldak havai fişek
  • Öğe Adı: Çeşmeler havai fişek ateşleme sistemi

Etiketler: havai fişek ateşleme sistemi, makinesi, şelale çeşme kapalı, havai fişek sistemi, düğün için elektrikli anar