Dükkan

  • Ev
  • Kadın Çantaları
  • Açık havada Çocuklar Gofre Paskalya Kovaları Yumuşak Ekose Kumaş Paskalya Sepeti Depolama Çocuklar İçin Paskalya Şeker Gıda Hediyeler Tote Çanta
img
img
img
img
img
img

Açık havada Çocuklar Gofre Paskalya Kovaları Yumuşak Ekose Kumaş Paskalya Sepeti Depolama Çocuklar İçin Paskalya Şeker Gıda Hediyeler Tote Çanta

Ürün NO.

DOM1510'NIN sohbeti

Öğe adı.

Paskalya

Malzeme

gofre + polyester

boyutu 24.5 cm çapı, 20.32 boyunda 44 cm kolu askısı, 3 cm genişliği

Desen

gösteren resimler gibi

2010 Yılında kurulan DOMİL ENTERPRİSE, makul fiyatlarla yüksek kaliteli ürünler sunan özel bir tedarikçidir .işinizin halledilmesini sağlamak için toptan ve OEM ve ODM hizmetleri sunuyoruz .DOMİL ,güçlü üretimimiz ( çin'deki çanta fabrikası ve Vietnam'daki kazak ve giyim fabrikası ), kolay kullanım ve geniş ürün yelpazemiz (kadın ve çocuk , ev ve yaşam vb .Günlük butik) tarafından sürekli övülmektedir.işinizi buradan kurmanıza ve büyütmenize yardımcı olacak kapsamlı hizmet sunmaya adadık .

İhtiyaçlarınıza en düşük fiyat veya en hızlı sevkiyat için ulaşmak için mağaza sahibi , mağaza sahibi ve web sahibi ile en düşük fiyat , uluslararası ekspres veya deniz yoluyla isteğe bağlı kapıdan kapıya nakliye hizmetleri ile çalışmayı hedefliyoruz .Geniş bir ürün yelpazesine sahip birden fazla depolama tesisi işleterek, hızlı tempolu e-ticaret ortamında rekabet edebilmek için tüm siparişlerin verimli bir şekilde işlenmesini sağlamak için gelişmiş bir depolama sistemi ve CRM yazılımı kullanıyoruz.Ayrıca tüm sorularınızı cevaplamak için müşteri hizmetleri ekibimizden mükemmel satış sonrası hizmetin tadını çıkarabilirsiniz.

1. Numune ve üretim zamanı?

- numuneler için 1-7 gün,Ödeme onaylandıktan yaklaşık 2-3 hafta sonra üretim.

2.Nakliye yöntemi nedir?

-Küçük perakende sipariş için, onları FedEx üzerinden 21kgs'den fazla yun express ile gönderdik.ve büyük sipariş için, onları deniz yoluyla göndereceğiz, bunların bir kısmı kapıdan kapıya hizmetlerdir, ancak ithalat vergisi dahil değildir.

3.Ödeme koşullarınız nedir?

-T / T ve PayPal

elbette ali sitesinde ödeme yapabilirsiniz .

4.Minimum Sipariş Adedi (minimum sipariş miktarı) nedir?

- moq yok ,1 adet ,2 adet ,5 adet ,10 adet, 25 adet vb .Sunuyoruz.

- Özelleştirilmiş bir sipariş için, ürünlere 100-500 adet depond'a ihtiyacımız var .

5.Do özelleştirilmiş hizmet veriyor musunuz?

- Evet, OEM ve ODMare hoş geldiniz!

6.Do fabrikan mı var?

-Evet, biz çantalar için bir üretim yanı sıra tumblers vb öğeler için doğrudan tasarım ve kaynak vardır .

7.Ürünün istediğim şey olup olmadığını nasıl teyit edebilirim?

- onay için 1-3 tur numune sunabiliriz

8. hedef müşteriniz nedir ?ve birçok öğeyi birlikte karıştırabilir miyim ?

- mağaza sahibi, mağaza sahibi, amazon satıcısı ve yeni marka sahibi .bir sipariş karıştırabilirsiniz

9. Damla nakliye hizmetleriniz var mı ?

Evet, tamamen ücretsiz hizmetlerdir ve özel ihtiyaçlar Hİ & ak'ye gönder veya monogram ed hizmetleri gibi ek maliyetlerle olabilir .Royal drop shipping müşterileri, listelenen fiyatımızdan %20'ye varan indirime sahip olacak .

10. Bir damla nakliye hizmetini nasıl başlatabilirim ?

Fotoğraflarımızı ve açıklamalarımızı kendi tarafınıza kopyalarsınız ve bunları sitenizde önceden satarsınız ve ardından siparişi sitemize verirsiniz ve istenen herhangi bir adres için dropshipping yapacağız .5'in üzerinde adres ve daha fazlası ve hizmetleriniz için %20'ye varan indirim iadesi yapacağız .

Nakliye

1. FedEx / YUNexpress varsayılan Ücretsiz Gönderim Yöntemleridir.Sevk edildikten sonra takip Numarası mevcuttur.

Yunexpress üzerinden 12,50 kg'dan az ve FedEx üzerinden 21 kg'dan fazla .

2. Uluslararası nakliye tatillerden, etkinliklerden ve diğer belirsizliklerden etkilenebilir

CNY Festivali, Ulusal Gün ve benzeri gibi Çin tatillerinde, gönderi biraz gecikebilir, lütfen sipariş vermeden önce dikkate zaman ayırın.

1. 21kgs üzerinde, muhtemelen FedEx IE göndereceğiz, bundan daha az, yunexpress yapacağız veya ekstrashipping maliyetleri talep edilebilir

2. Çok büyük miktarda bir sipariş varsa, deniz yoluyla kapıdan kapıya nakliye hizmetleri sunabiliriz, deniz yoluyla nakliye süresi yaklaşık 28-35 gündür ,ancak nakliye maliyetlerinden çok tasarruf edebilir , ayrıntılar için lütfen satışlarımıza danışın .

Ödeme ve Görevler

1.Biz www.durlas.com.tr ödenen kabul ,PayPal, T/T ödeme yöntemleri olarak.

2. Lütfen sipariş verdikten sonra 2 gün içinde ödeme yapın, aksi takdirde sipariş ettiğiniz ürünler stokta olmayabilir.

3. Gümrük vergileri, yerel vergiler ve harçlar ürün fiyatlarına veya nakliye ücretlerine dahil edilmeyecektir.Ancak, alıcılara yardım için gerekli belgeleri özgürce sunacağız.Herhangi bir maliyet varsa, alıcılar bunu üstlenecektir.

Adedi ve Teslim tarihi

1. Sipariş ağırlığınız 21 kg'ın üzerindeyse (ABD ve Kanada'ya ) ,FedEx üzerinden ücretsiz gönderim alacaksınız , yunexpress'i kullanabileceğimizden daha az veya ek nakliye ücretleriyle

Geri dönüş

1. %100 Para iade garantisi.

  • Menşe Yeri: GUANG DONG Eyaleti
  • Ana Malzeme: PU
  • Astar Malzemesi: Keten
  • İç: Bilgisayar Ara Katmanı
  • Dış: Kapak Cebi