Dükkan

img
img
img
img
img

HLK-LD015 - 5G, Hi-Link tarafından başlatılan minyatür bir 5.8 G radar sensörüdür.Modül boyutu 46 * 8mm'dir. Modül, yüksek entegrasyon ve iyi üretim tutarlılığı ile 5.8 G mikrodalga devresini, ara frekans yükseltici devresini ve sinyal işlemcisini tamamen entegre eder.Çevre birimi, sensörün performansını sağlarken genel boyutu büyük ölçüde azaltan minyatür bir düzlemsel antenle eşleştirilir.Sensör, insan vücudunun varlığını veya akıllı ev, nesnelerin interneti ve akıllı aydınlatma dahil olmak üzere çeşitli hareketli hedef algılama sahnelerini tespit etmek için kullanılabilir.Özellikle aydınlatma alanında indüksiyon ampul ve tüp gibi standart aydınlatma ürünlerinde yaygın olarak kullanılmaktadır.

Mekanik Boyutlar

Aşağıda, modülün boyutunun ve pim konumunun şematik bir diyagramı verilmiştir.Modül uzunluğu ve genişliği 46mm*8mm'dir. Pim yoktur ve toplam kalınlık varsayılan olarak 2,5 mm'dir.

Pimlere ihtiyacınız varsa, varsayılan pim yüksekliği 12 mm'dir.

Elektriksel parametreler

Algılama süresi ve algılama mesafesi ayarı

HLK-LD015-5G varsayılan olarak 3 pin gerektirir, yani VCC, GND ve OUT.At bu sefer indüksiyon gecikmesi ve indüksiyon mesafesi sabit değerlerdir.

İndüksiyon gecikmesini ve indüksiyon mesafesini ve diğer ilgili parametreleri ayarlamanız gerekiyorsa, Şekil 3'te gösterildiği gibi donanıma 2 pim, RX ve TX eklemeniz gerekir.

Yazılım yapılandırmasında RX ve TX, modül parametrelerini ayarlamak için G/Ç bağlantı noktaları veya UART bağlantı noktaları olarak kullanılabilir.Bu iki pim varsayılan olarak G/Ç bağlantı noktası olarak kabul edilir, burada TX algılama mesafesini ayarlamak için kullanılır, algılama mesafesi düşük seviyede 4~6 metre, yüksek seviyede 3~5 metredir; RX gecikme süresini ayarlamak için kullanılır, algılama gecikme süresi düşük seviyede 30 saniyedir seviye 2s yüksek seviyede iken.Algılama gecikme süresi içinde tekrar tetiklendiğinde, zamanlama yeniden başlatılacaktır.RX ve TX, modül parametrelerini ve seri bağlantı noktalarını ayarlamak için hem UART bağlantı noktası olarak da kullanılabilir.

Algılama aralığının şematik diyagramı

Radar sensörünün algılama hassasiyeti MCU üzerinden yapılandırılabilir ve sınır algılama mesafesi 10 metredir ve gerçek algılama mesafesi gerektiği gibi uygun şekilde ayarlanabilir.Aşağıda, asma yüksekliği koşulu altında radar algılama aralığının şematik bir diyagramı verilmiştir.Hassasiyet daha yükseğe ayarlanırsa, algılama aralığı buna göre artacaktır.Şekildeki karanlık alan, bölgede tam olarak tespit edilebilen yüksek hassasiyet alanıdır ve açık renk alanı düşük hassasiyet algılama alanıdır, nesneler temelde bu alanda tespit edilebilir.

  • Kendin Yap Malzemeleri: ELEKTRİK
  • Tip: HLK-LD015 5.8 G Radar Sensörü Modülü
  • Tarz: HLK-LD015 5.8 G Radar Sensörü Modülü
  • Model Numarası: HLK-LD015 5.8 G Radar Sensörü Modülü
  • Marka Adı: Cee'niz
  • Boyut: LD015 5G with Adjustable Anti-jamming Range Light-sensitive
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Çıkış Tipi: LD015 5G Ayarlanabilir Anti-parazit aralığı ile ışığa duyarlı

Etiketler: Radar Sensör Modülü, mikroişlemci, nefes almak için hava pysio, Algılayıcı, dıy elektronik

  • Anonymous

    2022-12-09

    Gerçek algılama mesafesi 2 metre / 6 fit içindedir.