Dükkan

img
img
img
img
img
img

Özellikler > > 1. Fren hidroliğinin motosiklet gövdesine sızmasını ve hasar görmesini önler.

2. Güneş ışığının (UV ışınlarının) fren hidroliğinizi bozmasını önlemek, bu da zayıf frenlemeye neden olabilir.

3. Fren hidroliği rezervuar tanklarını kapatırken bisikletinize hoş bir dokunuş ekleyin. 4. Rezervuar çorap kapaklarına tamamen işlemeli logolarmotosiklet süslemek için moda tasarım rezervuar çorapları.

Şartname > > Durum: %100 % Yeni Malzeme: 100% Terry Pamuk Boyutu: Yaklaşık 7 CM*6-7 CM (Büyük) Renk: Resimdeki Gibi Fitment:büyük rezervuar kapak ön fren hidroliği rezervuar tankı mükemmel uyacak

Ödeme >>

1. Kredi Kartı, Banka Havalesi ve ae'nin desteklediği diğer ödemelerle ödeme kabul ediyoruz.

2. Lütfen özel gereksinimlerinizi (renk, paketler, beyan değeri vb.) Listeleyin.) sipariş verirken veya bize bir mesaj bırakın.

Taşıma >>

1. Lütfen gönderim adresinizin ve telefon numaranızın doğru olduğundan emin olun.Parsel ödeme 30-60 gün içinde alınamazsa, lütfen bize ulaşın.

2. Normalde, paketi satıcının nakliye yöntemleriyle ücretsiz göndeririz.DHL, UPS, FedEx, EMS vb. Gibi diğer nakliye yöntemleriyle göndermek istiyorsanız lütfen bizimle iletişime geçin.

(Biz herhangi bir gümrük vergisi veya ithalat vergisi sorumlu değildir.Beyanname hakkında özel istekleriniz varsa lütfen bize mesaj bırakın )

Garanti >>

1. Göndermeden önce öğeyi dikkatlice kontrol edeceğiz.Herhangi bir nedenle öğeden memnun değilseniz, malları iade etmeden önce lütfen bizimle iletişime geçin.Öğeyi en kısa sürede iade edeceğiz veya değiştireceğiz.

2. Herhangi bir sorun için bizimle temas kurmaktan çekinmeyin lütfen ve bize bir negatif geribildirim ayrılmadan önce bunu çözmek için bir şans verin.Mesajınızı iş günlerinde 24 saat içinde cevaplayacağız.Anlayışınız çok takdir edilmektedir.

3.Mağazamızda hoş bir satın alma deneyiminiz varsa, lütfen 5 yıldızlı derecelendirme ile ürünlerimiz ve hizmetlerimiz için olumlu bir geri bildirim bırakın.

  • Öğe Türü: Kapaklar ve Süs Pervazları
  • Ürün Yüksekliği: 1cm
  • Malzeme Türü: Pamuk
  • Model Adı: Yamaha YZF-R1 YZFR1 YZF R1 için
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Motobike Yapmak: Yamaha, Evrensel
  • Ürün Uzunluğu: 7cm
  • Ürün Ağırlığı: 0.1kg
  • Ürün Genişliği: 7cm

Etiketler: aracı r1 yamaha, yamaha r1 dişli, yamaha r1 2020 üst, ışık yamaha r1 2020, yamaha r1 2020 kafes, amblem r1 yamaha, r1 yamaha pedleri, su r1 yamaha, yamaha r1 2020 egzoz, yamaha r1 2020 bağlayıcı