Dükkan

  • Ev
  • Çivi Sanatı ve Araçları
  • Elektrikli tırnak törpüsü s 20000RPM Yeni Başlayanlar için Tırnak Matkap Ayarlanabilir Hız tırnak törpüsü s Kiti Akrilik oje Manikür Pedikür
img
img
img
img
img
img

Lojistik Zamanında Açıklama:

* İNGİLTERE ve Almanya'ya göndermek istiyorsanız, bir Fransız depo seçebilirsiniz.

* Amerika Birleşik Devletleri'nde 7-14 gün, ispanya'da 7-15 gün, Fransa ve Almanya'da 5-12 gün ve Birleşik Krallık'ta 3-9 gün.

* Amerika Birleşik Devletleri: USPS yaklaşık 5 ila 12 gün, özellikle 10 gündür

* CA: Çin'den, satıcının nakliye yöntemi ile, çoğu durumda müşteri hizmetleri aracılığıyla yaklaşık 15 gün boyunca gerçekleştirilir

* Birleşik Krallık, Almanya: Hermes (Hermes) yaklaşık 3 ila 8 gün

* AU: yaklaşık 5-13 gün içinde posta

* ES: CTT yaklaşık 5-14 gün anlamına gelir, çoğu yaklaşık 8-10 gündür

* BU: Yaklaşık 5 ila 15 gün arasında serbest bırakılır ""

* (Belirli varış zamanı lojistik zaman sınırına tabidir, mümkün olan en kısa sürede size teslim edeceğiz, lütfen sabırlı olun)

【Ayarlanabilir Hız ve Yön】 Hız kontrol düğmesi hızı 5000-20000 rpm'ye ayarlayabilir.İleri ve geri dönüş yönüne sahip tasarım, sağ elini veya sol elini kullananlar için uygundur use.It elektrikli tırnak törpüsünün kullanımını kolaylaştırır.

【Profesyonel Elektrikli tırnak törpüsü s】 Elektrikli tırnak törpüsü seti 1 zırh kalemtıraş, 1x USB kablosu, 1x parlatmadan oluşur set.It manikür, pedikür, parlatma, fazla kütikülü şekillendirme ve çıkarma veya evcil hayvan tırnaklarının güzelliği vb.için kullanılabilir.

【Düşük gürültü ve düşük ısı】 Elektrikli dosya güçlü ve sessiz bir motor.In ek olarak, akıllı ısı dağılımı aşırı ısınmayı etkili bir şekilde önleyebilir. (Her sürekli kullanım süresinin 30 dakikayı geçmemesi önerilir).

【Hafif】 Küçük ve hafif tasarım, taşıması kolay, tırnak sanatınızın her zaman, her yerde çalışmasına izin verin.Ev salonu için iyi bir seçim use.It küçük deri ürünler, ahşap ve duvar oymaları, damgalama ve zımparalama için de kullanılabilir.

【USB Elektrikli Tırnak Dosyaları】 Standart USB arayüzü, dizüstü bilgisayarlar, adaptörler ve hatta araç şarj cihazları gibi herhangi bir USB soketine kolayca takmanızı sağlar.Takmaktan ve evde manikürün tadını çıkarmaktan çekinmeyin.

Ürün Adı: Elektrikli Tırnak Matkap

Malzeme: Alüminyum Alaşım

Renk (İsteğe Bağlı): gül altın, gümüş

Boyutu: 11x2 cm / 4. 3x0. 8 inç

Hız: 5000-20000 rpm

Fiş tipi: USB fişi

Stil (İsteğe Bağlı): Stil 01, Stil 02

Çok amaçlı: gravür, gravür, kablolama, taşlama, bileme, zımparalama, parlatma, delme vb.

Not:

Manuel ölçüm nedeniyle 1-3 cm'lik bir hata olacaktır.

Nedeniyle ışık etkisi, renk biraz renk farkı olabilir.

1x Zırh Kalemtıraş

1x USB kablosu

1x Parlatma seti

  • Yüksüz Hız: 20000 rpm
  • Sertifika: CE
  • Malzeme: Paslanmaz Çelik
  • Parça Sayısı: Bir Birim
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Model Numarası: elektrikli tırnak matkap
  • Çıkış gerilimi: 12V
  • Güç: diğer
  • Öğe Türü: Elektrikli Manikür Matkap ve Aksesuar

Etiketler: dj 12v, kumaş profesyonelleri, kupu tırnak matkap, iphone xsmax ekran koruyucuları, jel tırnak nudi, pisi accesorios joyas, çocuk günü hediyeleri çocuk saatleri, tanımsız pantolon, dosya çivi, truper elektrikli matkap