Dükkan

  • Ev
  • Ev & Bahçe
  • Erkek Camlock Tri Yonca Adaptörü, 1/2 "Cam x 1.5" TC, SS04, Yüksek Akış Uydurma, bira Donanım
img
img
img
img

1/2" Erkek Kam 1.5 " Tri Yonca Adaptörü.Paslanmaz Çelik 304.

EVET, BİZ NAKLİYE BİRLEŞTİRMEK!Nakliye maliyeti hakkında herhangi bir sorunuz varsa, lütfen ürün(ler) satın almadan önce www.durlas.com.tr E-posta yoluyla bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.ödeme:

Sadece emanet kabul ediyoruz.Kredi Kartı Emanet ödeme yapmak kolaydır.Gönderim ve fatura adresleri eşleşmelidir.

Ödeme, açık artırma sona erdikten sonra 5 gün içinde gönderilmelidir.Aksi takdirde, ürün(ler) yeniden listelenecek ve ödenmemiş durum dikkate alınacaktır.nakliye:

Biz her zaman 5 iş günü içinde ürün(ler) gemi(Cumartesi ve Tatil dahil değildir) ödeme aldıktan sonra.Öğe (ler) takip numarası ile kayıt hava posta ile sevk edilecektir.

ABD, Kanada, Birleşik Krallık, Avustralya ve Japonya'yı diğer ülkelere 20-30 iş günü göndermek yaklaşık 15-20 iş günü sürer.brezilya, ispanya, italya veya diğer ülkeleri belirtilmemiş diğer ülkelere göndermek için 6-8 hafta.

Nakliye süresi Gümrük gecikmesi, tatil,etkinlikler veya diğer belirsizliklerden etkilenebilir.Varış saatini garanti edemedik.

Satın almadan önce teslim süresini kabul ettiğinizden emin olun.

Başka daha hızlı ifade seçmek istiyorsanız, satın almadan önce lütfen benimle iletişime geçin.geri bildirim:

Ödemenizi aldıktan sonra Olumlu Geri Bildiriminize bağlıyız.Eğer herhangi bir sebepten dolayı kazandığımızı hissetmiyorsanız

Pozitif Geribildirim, www.durlas.com.tr E-posta yoluyla bizimle temas kurmaktan çekinmeyin lütfen, biz HERHANGİ BİR sorunu çözmek için mümkün olduğunca çabuk iletişim kuracaktır.

Tüm satın alımlar için olumlu geribildirim bırakacağız ve mükemmel deneyiminizi diğer www.durlas.com.trers ile paylaştığınız için teşekkür ederiz!garanti:

Tüm ürün açıklamalarının aşağıdaki gibi olduğunu garanti ediyoruz: accurate.In bir öğenin arızalı olması veya yanlış öğeyi almanız durumunda,

www.durlas.com.tr E-posta yoluyla bize ulaşın.Biz mümkün olduğunca çabuk herhangi bir sorunu çözmek için mutlu olacak.dönüşler:

İade veya değişim, alınmasından itibaren 14 gün içinde kullanılmayan öğelerin çoğunda kabul edilir, ancak müşterinin ekstra nakliye ücretini ödemesi gerekir.

Ürün (ler) i iade etmeden önce lütfen bizimle iletişime geçin.lütfen aklınızda bulundurun:

İthalat vergileri, vergiler ve harçlar ürün fiyatına veya nakliye ücretlerine dahil değildir.Bu masraflar alıcının sorumluluğundadır.

Teklif vermeden/satın almadan önce bu ek masrafların ne olacağını belirlemek için lütfen ülkenizin gümrük idaresine danışın.

Bu ücretler normalde teslim navlun (nakliye) şirketi tarafından veya öğeyi aldığınızda toplanır

- ek nakliye ücretleri için onları karıştırmayın.

SSS 1 S: Alışverişim için nasıl ödeme yaparım?A: Biz sadece Emanet kabul ediyoruz.Kredi Kartı Emanet ödeme yapmak kolaydır. 2 S: Öğe(ler) takip numarası ile gönderiliyor mu?C: Evet, tüm öğeler her siparişte takip numarası ile gönderilir ve gönderi durumunu ilgili web sitesinde görebilirsiniz. 3 S: Toplu satın almak istediğimde, toptan satış fiyatının ne kadarı?A: Müşteri toplu satın almak istediğinde, lütfen www.durlas.com.tr E-posta yoluyla bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin, size en iyi fiyatı vereceğiz. 4 S: Bazı benzer ürünlere ihtiyacım var, ancak mağazanızda bulamıyorum, bunu sağlayabilir misiniz?C: Evet, resmi bize gönderebilirsiniz.Fiyatı öğrenmek ve size cevap vermek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.Ayrıca, özelleştirilmiş ürün kabul ediyoruz.Lütfen toptan satış web sitemizi ziyaret edin www.fcpmcl.com diğer birçok öğe için.

  • Tip: bar aksesuarları
  • Bar Aksesuarları Türü: Bira Donanımı
  • Malzeme: Paslanmaz Çelik

Etiketler: adaptör tipi Brezilya, şemsiye erkek 12 rber, adaptör ipone tipi, güneşli güç adaptörü, 12 npt araba, micro2 güç adaptörü, 12 npt adaptörü, güç adaptörü xbox 260, ıbc 12 hortum, 12 erkek kap

  • Anonymous

    2022-07-27

    Siparişi alamadım.