Dükkan

  • Ev
  • Ev & Bahçe
  • Beş Köşeli Yıldız Noel Süsler 18 Pcs Haning Süslemeleri Yıldız Pentagram İçin Noel Ağacı Yaratıcı Dekoratif Yıldız İçin
img
img
img
img
img
img

Tanım:

Beş Köşeli Yıldız Kolye, 18'li bir çanta içinde gelir ve Noel süsleri için mükemmel olan birçok renkte gelir.Noel ağacı süslemelerinin etrafına birleştirilebilir ve sarılabilir.

Özellikler:

1.Güvenilir ABS yapılmış, dış tarafa altın tozu serpin.

2.Dekorasyon için serbestçe birleştirilebilir.

3.Asmak kolay.

Tür ipuçları:

1. Ekranın, kameranın, ortam ışığının ve fotoğrafçılık becerilerinin renk sıcaklığı nedeniyle, bazı ürünlerin resimlerinde hafif bir renk farkı olabilir ve renk gerçek ürüne tabidir!

2. Farklı manuel ölçümler nedeniyle hafif boyut farklılıklarına izin verin.

Belirleme:

Paket başına: 18 adet

Boyutu: yaklaşık 5 * 5 cm / 1.97*1.97 in

Ağırlık: yaklaşık 45g

Malzeme: ABS + altın tozu

Ambalaj Listesi:

1 Torba * Renkli Yıldızlar

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Güvenilir Malzeme-Noel Ağacı Yıldız Süsleri güvenilir ve kaliteli ABS'den yapılmıştır.Görünüm gelişmiş toz alma teknolojisini benimser.Dış altın tozu ürünün güzelliğini arttırır ve dekoratif etki sezgisel olarak görüntülenir.

2.Serbestçe Birleştirilebilir-Noel Beş Köşeli Yıldız Süslemelerinin, isteğe bağlı olarak seri olarak birleştirilebilen kendi iç telleri vardır.Noel dekorasyon olarak kullanılan, Noel set.It çok şenlikli ve festival atmosferini harekete geçirmek için kullanılıyor.

3.Kolay asmak - Kablo bağları ürünün içinden çıkar ve sağlamdır ve düşmez off.It ürünün sezgisel hissini arttırmak için isteğe bağlı olarak asılabilir.Beş Köşeli Yıldız Noel Süsleri, kolay asmak için bir bağlama tasarımına sahiptir.

4.Yaygın olarak kullanılan-iş tatil dekor için harika.Noel Yıldızı Süsleri Noel, düğünler, nişanlar, yıldönümleri ve iç veya dış mekan partileri için uygundur.Dallara, masaların ortasına, korkulukların etrafına vb. Asılabilir.

5.Harika Noel Hediyesi - Beş Köşeli Yıldız Noel Dekorasyonu doğum günü veya tatil için mükemmeldir gift.It hem yetişkinlere hem de çocuklara verilebilir.Aileye, arkadaşlara, meslektaşlara vb. Verilebilir.

  • Elektronik: NO
  • Kaynak: Anakara Çin