Dükkan

  • Ev
  • Ev Dekorasyonu
  • Romantik Aromaterapi Mumlar Mermer Bronzlaşmaya seramik fincan Koku Mum İçin Parti Bar Düğün Ev Dekor sevgililer Günü Hediyesi
img
img
img
img
img
img

Özellik:

1. Doğal soya mumu: Temiz yanmayı sağlamak ve gerçek kokunun odayı doldurmasına izin vermek için doğal soya mumu ve pamuk fitilden yapılmıştır quickly.It aromaterapi için kullanılabilir, koku giderme, meditasyon, yoga, okuma, banyo, etc.It anneler için de harika bir hediye.

2. Enfes geri dönüştürülebilir mum kavanozu: Aromaterapi mumumuz, mumdan daha çok bir süs gibi görünmesini sağlayan muhteşem altın kaplama tasarıma sahip zarif bir sanat tasarım kavanozuna sahiptir.

3. Mükemmel hediye: kadınlar, anneler, büyükanneler, kız kardeşler, en iyi arkadaşlar, öğretmenler, iş arkadaşları veya yourself.In ayrıca, kişiselleştirilmiş bir yıldönümü hediyesi, eve taşınma hediyesi, düğün hediyesi, doğum günü hediyesi ve Noel hediyesi.

Belirleme:

Malzeme: seramik fincan

Mum malzeme: soya balmumu

Not:

1. Nedeniyle farklı monitör ve ışık etkisi, öğenin gerçek renk biraz farklı olabilir renk resimlerin gösterdi.

2. Manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm ölçüm sapmasına izin verin.

Paket içeriği:

Aromaterapi Mumlar*1

Sevkiyat hakkında

1. Çin'den gemi seçerseniz, biz www.durlas.com.tr Standart Nakliye tarafından gemi; yurtdışı depolardan gemi seçerseniz, biz yerel lojistik teslimat tarafından gemi olacak.

2. Siparişiniz genellikle 24 saat içinde gönderilir, lütfen beklemek için daha sabırlı olun.

3. Herhangi bir şey lütfen bana bildirmekten çekinmeyin, en kısa sürede sizin için çözeceğiz.

Hizmet Hakkında

1. Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Ve hafta sonları hariç 24 saat içinde cevap vereceğiz.

2. Herhangi bir sorun size gelirse, lütfen endişelenmeyin.Önce bizimle iletişime geçebilirsiniz.Size yardımcı olmak için mümkün olan her şeyi deneyeceğimize söz veriyoruz.

3. Lütfen aramızdaki zaman farkına dikkat edin.Çin'de çalışıyoruz.

Geri Bildirim Hakkında

➢ Öğeleri aldıktan sonra onayınız çok takdir edilecektir.Ürünü aldıktan sonra, bize olumlu bir geri bildirim bırakabileceğinizi umuyoruz (4 veya 5 yıldız). - Negatif geribildirim ayrılmadan ÖNCE.LÜTFEN önce bizimle iletişime geçin ve sorunu çözmenize yardımcı olabiliriz.

➢ Daha iyisini yapmaya ve sizi memnun hissettirmeye çalışıyoruz!

  • Özellik2: parti malzemeleri
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Özellik1: Düğün ev dekorasyonu
  • el yapımı: Evet
  • Malzeme: Soya Balmumu

  • Anonymous

    2022-12-23

    Bu güzel mumu seviyorum. Kokusu hoş. Bunu tatil hediyesi olarak alacağım. Mum yakıldıktan sonra güzel cam kavanozu kurtardım.