Dükkan

  • Ev
  • Güvenlik ve Koruma
  • Için IP55 Otomatik kablosuz ışın kızılötesi dedektör sensörü / Salıncak / Sürgülü / Garaj Kapısı / Kapı Güvenlik Kızılötesi fotoselli вдля автомати
img
img
img
img
img
img

Garaj Kapısı Kapısı için Sensör Kızılötesi Güvenlik ışını Fotosel Dedektörü Özellikler: * Işığın veya araç aydınlatmasının etkisini önlemek için 50.000 lux'a kadar parlama önleyici, parlama filtreleme sisteminin dahili otomatik ayarı * Tüm hava koşullarına dayanıklı yağmur (sis), toz (böcekler) ve diğer entegre yapı zorlu ortamlarda çalışın * Dedektör sis veya kötü hava koşullarında hassasiyeti otomatik olarak artırır (AGC devresi) * Yüksek düzeyde anti-RFI / EMI özelliği * Benzersiz dijital filtre devresi tasarımı * Yüksek güçlü verici cihazları, %90 hassasiyet marjı Tüpte yüksek güçlü kızılötesi alıcı, düşük güçlü işleme teknolojisi Yıldırım önleyici devre tasarımı * Yağmur kılıfı tasarımı ile * C tipi röle çıkışı * Daha esnek ve uyarlanabilir hale getirmek için ayarlanabilir ışın kesinti süresi * Profesyonel parazit önleyici optik kapak Özellikleri:

* Açık koruma mesafesi: 20 m

* Kapalı uyarı mesafesi: 30 m

* Algılama hızı: 30 ms

* Alarm Çıkışı-Normal: NC & NO kontak kapasitesi AV / DC 30 V / 0.5 mA

* Alarm bağlantı: evet

* Çalışma gerilimi: DC12-24V

* Konut malzeme: PC

verici ve alıcı arasındaki ışık demeti engellendiğinde, ürünler bir alarm sinyali iletir

Kurulum:

En iyi montaj yüksekliği 20 cm'den fazla olmalı, montaj mesafesi 3 m'den az olmamalıdır;

Kızılötesi koruma cihazı dikey olarak ve aynı yatay çizgide yerleştirilmelidir.

İlk olarak, lütfen alıcıyı, ardından vericiyi takın (düz bir çizgide olduğunda, alıcının kapalı ışığı söner), ardından düzeltin, hattı bağlayın ve kurulumu tamamlayın.

Paket şunlardır:

1 Çift x Aktif Kızılötesi Dedektör

1 İngilizce Kullanım Kılavuzu

1 Torba Kurulum Araçları

Hizmet:

-Bize ulaşın: 1.Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bize ulaşın.Tüm mesajlar pazartesiden cumartesiye 24 saat içinde cevaplandırılacaktır. 2. Herhangi bir olumsuz ya da nötr geribildirim ayrılmadan önce bizimle irtibata geçiniz veya açılış anlaşmazlıkları, biz herhangi bir sorunları çözmek için sizinle birlikte çalışacaktır.

5 Yıldızlı olumlu geribildirim için teşekkür ederiz, uzun vadeli işimiz için iyidir.Aynı geri bildirimi size de göndereceğiz.

- Geribildirim: Biz yüksek mükemmellik standartlarını korumak ve %100 % müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz!Geri bildirim çok önemlidir!Endişelerinizi tatmin edici bir şekilde çözebilmemiz için bize nötr veya olumsuz geribildirim vermeden önce hemen bizimle iletişime geçmenizi rica ederiz.

-Uzak Alan : Uzak alan için DHL/Fedex/UPS / TNT ekstra "Uzak Alan Ücreti"talep edecektir.lütfen anlayın.

- Gümrük vergisi: Gümrük vergisi alıcı tarafından ödenmelidir, satıcı herhangi bir gümrük vergisini destekleyemez.

  • Kanal: 1 Kanal
  • Ürün boyutu: 1. 9x3x1. 2 inç
  • Brüt ağırlık: 3.84 ons
  • isim: Kablosuz hotocell / kablosuz ışın
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Renk: Siyah
  • Dalga Boyu: 940nm
  • Model Numarası: IP55