Dükkan

  • Ev
  • Video Oyunları
  • 9.5 mm SATA 2nd SSD HDD Caddy İçin Lenovo Thinkpad T420s T430s T500 W500 T400 T410 Sabit Disk Sürücüsü Caddy
img
img
img
img
img

Özellikler: Destek sabit disk: 2.5 HDD, SATA, SATAII SDD Renk: Siyah 2.5" SATA HDD veya SSD'yi kabul edin 2.5" / 9.5 mm / 7mm veya daha az yükseklikte SATA Sabit disk HDD ve SSD (Katı Hal Sürücüsü) ile çalışın.Paket Içeriği: 1x2nd Sabit Disk Optik Bay Caddy 1 x tornavida

Nakliye Politikası

1. Tüm siparişler ödeme alındıktan sonra üç gün içinde sevk edilecektir (stok hariç)

2. Biz doğrulanmış adrese gemi, kayıtlı E-posta veya www.durlas.com.tr mesaj yoluyla bizimle iletişime geçerek nakliye hedefini değiştirebilirsiniz.

3. Tüm öğeleri güvenli nakliye için bir baloncuklu zarf zarf veya Sert Kutuda paketliyoruz.

4. Tüm parseller Uluslararası hava posta yoluyla postalanır.Hızlandırılmış veya Kurye Nakliye Hizmetini seçerseniz, EMS, DHL veya UPS ile göndereceğiz.

5. Parsel çoğu için teslimattan sonra 15~25 gün içinde gelecek countries.It italya, Rusya, Brezilya, Şili, güney Afrika, Meksika, Doğu Avrupa, Afrika, Orta ve Güney Amerika, Orta ve Batı Asya gibi bazı ülke ve bölgelere 4 haftadan fazla sürebilir.Yeterli sabrınız yoksa lütfen teklif vermeyin veya Hızlandırılmış Gönderimi seçin.

6. Parsel Çin'den uluslararası olduğundan, bazen yolda biraz gecikme olabilir.Zamanında almadıysanız lütfen bizimle iletişime geçin.

7. Açık artırmalarınızı birleştirmekten ve gönderimden tasarruf etmekten memnuniyet duyarız (REKLAMDA öğenin birleştirilemeyeceği belirtilmediği sürece).

Ekspres Parsel (DHL, Fedex, UPS, EMS): genellikle bir izleme ile 5-10 iş günü sürer numbers.It en hızlı yoldur, kesinlikle daha fazla nakliye ücreti gereklidir.

iade politikası

A. Biz sadece nakliye veya ürün arızası nedeniyle kusurlu alınan öğeler üzerinde bir garanti sunabiliriz.Garantimiz, Uyumsuzluğu veya Yanlış Anlaşılan Reklamları kapsamaz.Siparişinizin değiştirilip değiştirilmeyeceğini veya iade edilip edilmeyeceğini belirleme hakkımızı saklı tutarız.

B. Kullanımdan, yanlış kurulumdan veya kötüye kullanımdan kaynaklanan hasarlardan sorumlu değiliz.Biz sadece arızalı ürün için iade/iade kabul ediyoruz.

C. İadeler, yalnızca öğe varışta (DOA) arızalıysa ve değiştirilemezse verilir.Öğe DOA bulunursa, öğe 3 gün içinde bildirilmeli ve değişim için teslim tarihinden itibaren 14 gün içinde bize iade edilmelidir, alıcılar iade nakliye ücretinden sorumludur.İade geldiğinde geri ödeme yapılacaktır.

D. Öğenin mağazamızdan oluştuğunu ve öğenin kalite sorunu olduğunu onayladıktan sonra iade ve değiştirmeye izin verilir ve ayrıca öğeyi geri göndermenin nakliye ücreti de dahil olmak üzere Alıcının ilgili masrafını iade edeceğiz, ancak Alıcı ilk başta iade ederken nakliye ücretini ödemelidir.

E.In iade edilen ürün bizim ürünümüz değilse veya kontrol ettikten sonra kalite sorunu yoksa, ürünü iade etmeyi veya değiştirmeyi reddedeceğiz ve iade etmeyeceğiz.

  • Fiş Tipi: Evrensel
  • Marka Adı: TXZHAJGHON'NIN SOHBETİ
  • uydurmak: 2.5 " Sürücü
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Uyumlu Marka / Model: Hiçbiri
  • Model Numarası: T430s T500 W500 T420s T400 T410

Etiketler: şarj cihazı lenovo t420s, pil lenovo t300, lenovo t500 dvd, sticker lenovo t400, lenovo t500 cıvataları, invertör lenovo t400, fan lenovo t500, klavye thinkp t410 lenovo, lenovo t420 tuşları, piller lenovo t400 r400