Dükkan

  • Ev
  • iç parçalar
  • 1 ADET Yeni Çok Fonksiyonlu 12-24V çift USB araba şarjı Kamyon Araba Su Geçirmez Gemi Motosiklet QC3 Anahtarı Evrensel O0F7
img
img
img
img
img
img

Tanım:

1.Hızlı Şarj 3.0 USB araç şarj soketi 12V/24V 36W Çift QC3.0 USB Hızlı şarj soketi Güç Çıkışı için LED Voltmetre ile Deniz, Tekne, Motosiklet, Kamyon, Golf

2.[Çift QC3.0 USB Bağlantı noktaları] Bu araç usb şarj aleti, geleneksel şarj cihazlarından 4 kat daha hızlı şarj portu olan çift 18W / 3A QC3.0 şarj portuna sahiptir.Hızlı Şarj 2.0 ve 1.0 ile uyumludur. Tüm popüler USB aygıtları için uygundur.

3.[Açma / kapama Dokunmatik Anahtarı] Araç usb soketi, güç kontrolü için dokunmaya duyarlı bir açma / kapama düğmesi ile yerleşiktir, bu da enerji tasarrufu sağlayabilir ve ürünün ömrünü uzatabilir ve devices.It elektrik tasarrufu sağlar ve kapatıldığında enerji tüketmez.

4.[Dijital LED Göstergesi] Mavi LED göstergesi, bağlantının başarılı olup olmadığını kontrol etmek için yeterince kolaydır ve karanlık ortamlarda kolay kullanım sağlar.

5.[Suya ve ısıya dayanıklı] IP66 sızdırmazlığa sahip gelişmiş ABS malzemelerden yapılmış 12v araç soketi, yüksek ve düşük sıcaklık ortamlarında (-40 ° C ila +60 ° C) iyi çalışır.Arabalar, tekneler, bisikletler, SUV'lar, ATV'ler, eğlence araçları, motosikletler vb.Gibi çoğu 12-24V DC araç için uygundur.

6.[Basit kurulum] USB soketini takmak çok basittir: Pozitif kutba " + "ve negatife" - " takılır pole.It enerji tasarrufu için bir açma / kapama anahtarına da bağlanabilir.

Özellikler:

1.İki QC3. 0 USB şarj portu ile iki cihaz aynı anda hızlı bir şekilde şarj edilebilir.

2.Gelişmiş dokunmatik anahtar, benzersiz tasarım, ekipmanı ve arabaları korumanıza yardımcı olabilir.

3.It herhangi bir konuma monte edilebilir: dikey, yatay veya gösterge panelinin altına veya istenen herhangi bir düzleme vb.

4.Genellikle çoğu DC 12-24V araç, otomobil, SUV, motosiklet, motosiklet, bisiklet, gemi, rıhtım vb.İçin geçerlidir.

5.Samsung Galaxy S8 / S7 Kenar / S7 / S6 Kenar / S6 / Nexus 6 / LG G4 / Huawei P9 / LG G5 / HTC 10 / ZTE Akson 7 vb.Gibi tüm popüler USB aygıtları için uygundur.

6.Çift USB hızlı şarj cihazı

Akıllı telefonlar, tabletler ve diğer aksesuarlar daha hızlı şarj olur ve zamandan tasarruf sağlar.Hızlı şarj portu çoğu cep telefonu, tablet, dijital kamera, PDA, psp'ler, MP3, MP4 ve diğer USB cihazlarında kullanılabilir.

7.Akıllı IC teknolojisi

Akıllı IC teknolojisi, cihazınızı aşırı akımdan korur.23,7 inçlik kablo, aşırı yük, aşırı ısınma, aşırı voltaj, düşük voltaj ve kısa devre koruması için entegre bir 10 A sigortaya sahiptir.

Özellikler:

USB çıkış voltajı: ≤12V

Çıkış akımı: ≤6A

Maksimum güç: 36W.

Her USB bağlantı noktasının çıkışı: DC 3.6-6.5 V / 3 A, 6.5 V 9 V / 2 A, 9 V 12 V / 1.5 A

Güç girişi: DC 12 V-24 V

Giriş akımı: ≤10A

Malzeme: ABS

Paket içeriği:

1 adet * QC3. 0 USB soket şarj cihazı

Desteğiniz için teşekkür ederiz!Bizden satın hoş geldiniz!Mağazamızda çok kullanışlı ve ucuz ürünler var.Ziyarete hoş geldiniz.Umarım güzel bir gün geçirirsin!

  • Yıl: 2022
  • Ürün Uzunluğu: 5cm
  • Ürün Genişliği: 4cm
  • Ürün Ağırlığı: 35g
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Harici Test Sertifikası: BQB
  • Ürün Yüksekliği: 8cm
  • Öğe Türü: çakmak