Dükkan

img
img
img
img
img
img

Özellikler:

100 % Brand New, Monte Asla, yüksek Kalite

Çıkarılabilir gidon,Tüm gereksiz ağırlığı kaydedin

Ekonomik yedek gidon ile inanılmaz gücü.

Yüksek hızda iyi manipülasyon ve stabilite.

Ergonomik tasarım, optimum sürüş pozisyonunu oluşturarak yorgunluğu ve rahatsızlığı en aza indirir

Bir çarpışma durumunda, tüm klips yerine gidon borusunu değiştirmeniz yeterlidir

Ayarlanabilir ön ve arka, ayarlanabilir sol ve sağ

Belirleme:

Renk: Resim Olarak Siyah

Çatal Kelepçe çapı:Biz 33mm/35mm/37mm/41mm/50mm,eğer boyutunu Değiştirmek, Lütfen bize ulaşın Bar uzunluğu:238mm

Malzeme: Alüminyum Alaşım

Takım :

Evrensel (Lütfen satın alırken boyutuna dikkat edin.)

Paket içeriği:

1 * Gidon Klip Resim Olarak

Kurulum talimatı Dahil değildir

Bunları Kullanabileceğinizi Onaylamazsanız Satın Almayın, Uygun Olup Olmadıklarını Kontrol Etmek için Bizden Ayrıntılı Çizim İsteyin.

Resimlerle aynı öğeyi alacaksınız.Belki çekim sırasında ışık olarak renk üzerinde bazı farklılıklar.

İthalat vergileri, vergiler ve harçlar ürün fiyatına dahil değildir,Bu, ürünleri almak istiyorsanız Nakliye şirketinin Bu ücretleri sizden alacağı anlamına gelir.

Nakliye süresi aşağıdaki gibidir: Belki nakliye şirketi veya gümrük olarak biraz gecikme olacak, gecikme varsa bizimle iletişime geçmenizi dileriz, ancak ekspres ile göndermeyi seçtiğinizde bizim hatamız olmadığı için anlaşmazlıkları açmayın, bazen seçtiğiniz kuryeyi göndermeyeceğiz, çünkü nakliye ile ilgili bazı sorunlar olacaktır. Gümrükleme Gümrük, Ve Belki Teslim Süresi En Hızlı Değil.Geri dönüşe ihtiyacınız varsa lütfen 30 gün içinde e-posta ile bizimle iletişime geçin.İade edilen ürün orijinal durumda olmalı, size bildirdiğimiz adrese geri gönderilmelidir.Satın alma fiyatı iade edilecektir, ancak alıcılar yanlışlıkla ürün satın alırsa nakliye ücreti iade edilmez, alıcılar iade nakliye ücretini karşılamalıdır .Alıcılar, yanlış ürünler gönderdiysek, nakliye şirketi tarafından kaçırılan paket , kötü kalite veya ürünler nakliye sırasında kırılırsa(ürünlerin ve paketlerin net resimlerini gerektirir), nakliye ücretini dahil etmek veya ürünleri ücretsiz olarak değiştirmek için tam bir geri ödeme talep edebilir.

İyi alıcımız olarak, yüksek kaliteli ürünlerimizi aldıktan sonra bize olumlu geribildirim verebilmenizi dileriz.Bize olumlu geribildirim veren ikinci el müşteriler için her zaman indirim veya hediyemiz vardır.

Müşterilere nakliye süresini gösterdik, bu nedenle paketiniz geç geldiyse bize olumsuz geribildirim bırakmayın, nakliye şirketinden kaynaklanır.

Herhangi bir sorunuz varsa bize e-posta göndermekten çekinmeyin, 12 saat içinde cevap vereceğiz.Anlaşmazlığı açmayın veya kolayca olumsuz geribildirim bırakmayın, bize güvenin ve doğrudan bize e-posta gönderin , tüm sorunlar çözülebilir.

  • Marka Adı: JFGRACİNG
  • Kaynak: Anakara Çin

Etiketler: tony chopper takı, tony chopper peluş oyuncak bebek, tony chopper panoları, stilleri bisiklet gidon, bisiklet gidon colnago, turist bisiklet gidon, rahat bisiklet gidon, df bisiklet gidon, hollandalı bisiklet gidon, homeleader gıda parçalayıcı

  • Anonymous

    2022-08-08

    bunlar çok çok güzel, iyi yapılmış ve en kaliteli, paraya değer, onları sığdırmak için sabırsızlanıyorum, her şey için 5 yıldız, onlar da hızlı teslim edildi.

  • Anonymous

    2022-12-19

    Sipariş iyi korunmuş ve beklenen günden 10 gün önce geldi, sipariş ettiğim ölçü doğru ve iyi bir şekilde oturması için biraz gevşeklik var, alüminyum iyi görünüyor