Dükkan

  • Ev
  • Ölçüm ve Analiz Cihazları
  • CO2 Dedektörü Hava Kalitesi Dedektörü Karbon Dioksit Monitör Metre Cihazı Sensörü Sıcaklık Nem Yarı İletken Taşınabilir
img
img
img
img
img
img

Karbon Dioksit CO2 Dedektörü Monitör Metre Cihazı Sensörü Sıcaklık Nem Yarı İletken / Kızılötesi Hava Kalitesi Dedektörü

Mermi noktaları: 1、gerçek zamanlı izleme: Ev için hava kalitesi dedektörü, CO2 konsantrasyonunu, ortam nemini ve sıcaklığını gerçek zamanlı olarak doğru bir şekilde izleyebilir.Veriler her 4 saniyede bir gerçek zamanlı olarak güncellenir ve 24 saat gerçek zamanlı izleme sağlar.

2、Bağımsız Sensör: Hava kalitesi monitörü, CO2, sıcaklık ve nem, tam renkli geniş ekran, akıllı arka aydınlatmalı LED dijital ekran LCD ekran, yumuşak göz koruması, sezgisel okuma ve daha net ekran ölçmek için bağımsız bir yarı iletken sensöre sahiptir.

3、Otomatik Alarm Sistemi: CO2 konsantrasyonu 1000PPM'Yİ aştığında, Ev için hava Kalitesi Dedektörü, pratik sağlık asistanınız olan iç ortamı zamanında havalandırmanızı bildirmek için bir alarm verecektir.

4、Uzun pil Ömrü: Hava Kalitesi Monitörü 3 adet AA pil kullanabilir (kendinizinkini getirmeniz gerekir) veya güç kaynağı için USB veri kablosu TİP-C arayüzünü kullanabilir ve pil ömrü yarım aya kadar çıkabilir.

5、Hafif Tasarım: Hafif CO2 Dedektörünün küçük boyutunun taşınması kolaydır ve doğrudan bir USB kablosu takarak kullanılabilir.Her yere koyabilirsiniz: okullar, ofisler, barlar ve restoranlar, evler, arabalarda vb.

Özellik:

1. Karbondioksit dedektörü: iyi doğruluk, istikrarlı performans ve güçlü parazit koruma yeteneği ile kaliteli algılama modülünü benimser.

2. Düşük tüketim ve uzun servis ömrü.Karbondioksiti doğru bir şekilde tespit edin.Büyük ekran güç, CO2, sıcaklık ve nemi gösterir.

3. Büyük bir ekranla donatılmış, farklı yazı tipi renkleri farklı hava kalitesi, yeşil, sarı, turuncu, kırmızı görüntüler.

Belirleme:

Ürün adı: Akıllı Karbondioksit Dedektörü

Ürün modeli: T3

Ürün malzeme: PC + ABS

Algılama teknolojisi: hava konveksiyon algılama teknolojisi Uygulanabilir sıcaklık: 1-50℃

Ekran modu: LED dijital ekran + LCD ekran + arka ışık

Algılama aralığı: 400-5000ppm

Ürün boyutu: yaklaşık 143mm×68mm×90mm/5.63*2.68*3.54 içinde

Çalışma gerilimi: 5 V

Pil kapasitesi: 3 ADET AA pil

Şarj arayüzü: TİP-C

Ekran özellikleri: yaklaşık 87*53mm / 3.43 * 2.09 in

Net ağırlık: yaklaşık 159g

Brüt ağırlık: yaklaşık 256g

Ambalaj Listesi:

Hava Kalitesi Dedektörü *1

Veri Hattı * 1

Kullanım kılavuzu * 1

Renkli Kutu*1

Not:

Lütfen manuel ölçüm nedeniyle hafif boyut toleranslarına izin verin ve fotoğraftaki aydınlatma, gerçek hayatta olduğundan daha fazla renk farkına neden olabilir.

  • Kendin Yap Malzemeleri: Sıhhi tesisat
  • Sertifika: CE
  • destek: Dropshipping/Toptan Satış
  • Gaz Tipi: CO2
  • Marka Adı: VAHİGCY'NİN
  • LCD Ekran ile Veya Değil: Evet
  • Kaynak: Anakara Çin

Etiketler: co2 dedektörü hava kalitesi dedektörü, co2 metre taşınabilir, hava kalitesi monitörü, gaz kaçak dedektörü, co2 dedektörü, dedektör

  • Anonymous

    2022-09-28

    Çok iyi çalışıyor, ancak piller 2 gün çalışıyor, o zaman 15 gün derken onları değiştirmem gerekiyor. Bu yüzden usb ile çalışmasını sağlamak zorunda kaldım. Bunun için sadece 3 yıldız veriyorum.