Dükkan

  • Ev
  • Etkinlik ve Parti
  • Komik Çim Solucan Tutam Oyuncak Yenilik Göz Haşhaş Solucan Sıkmak Oyuncak Sıkmak Yeşil Göz Zıplatma Solucan Oyuncak 3D Çim Solucan stres oyuncakları
img
img
img
img
img
img

【Çim solucan tutam oyuncak】 Komik çim solucan tutam oyuncak ruhunuzu yatıştırır ve hızlı bir şekilde huzur hissetmenizi sağlar.uzun Çalışma ve Çalışma Saatleri nedeniyle Stresinizi ve Endişenizi etkili bir şekilde Hafifletin.

【Kötü Duyguları Hızla Serbest Bırakın】 İyi bir ruh halindeyseniz, size eşlik edecek bir dekorasyon olarak kullanılabilir.kötü bir ruh haliniz olduğunda, Sert bir şekilde sıkın ve Anında dışarı çıkacaktır.Kötü Ruh Halinizi Serbest bırakmak için istediğiniz gibi yoğurun.

【Squeeze Solucan Toy】 Yüksek kaliteli TPR malzemeden yapılmış, çimdiklemek için çok rahat ve yumuşak.Boyutu 8 * 5 cm,kompakt boyutu, hafif, kolayca taşımak.

【Tasarımın Önünde 2023】 Onu ilk gördüğünüzde onu güzel bir çim ve böcek süsü olarak buluyorsunuz.Sıktığınızda ve gözleri açıldığında, sizi daha önce hiç olmadığı gibi şaşırtacak ve tüm kötü duygularınız kaybolacaktır.

【En iyi sıkma Fidget Oyuncakları】 Yeni solucan oyuncağı şık ve sevimlidir, rahatlamanıza ve konsantre olmanıza etkili bir şekilde yardımcı olur.Doğum günleri, çorap doldurma, noel ve diğer tatil hediyeleri için harika.

Komik Çim Solucan Tutam Oyuncak-Stresi Azaltmanın En Yeni Yolu

Özellik:

İyi stres giderici - - - - - bu fidget sıkma oyuncağı ruhunuzu yatıştırır ve hızlı bir şekilde huzur hissetmenizi sağlar.uzun çalışma ve çalışma saatleri nedeniyle stresinizi ve endişenizi etkili bir şekilde hafifletin.

Yenilik tasarım - - - - - sevimli çim solucan şekli.onu sıktığınızda ve gözleri açıldığında, tüm kötü hisleriniz gitmiş olacak.

Rahat dokunuş - - - - - yüksek kaliteli TPR malzemeden yapılmış, çok rahat ve tutması yumuşak.

Taşınabilir - - - - - boyutu 8*5 cm,kompakt boyutu, hafif, kolayca taşımak.Mükemmel hediye - - - - - doğum günleri, çorap doldurma, noel ve diğer tatil hediyeleri için harika.

Belirleme:

Malzeme: Silikon

Boyutu: 8x5 cm / 3x2in

Paket içeriği:

3/6/9/12 * Komik Çim Solucan Tutam Oyuncak

Zarif Hediye Kutusu ile 12 Adet

İpuçları:

1.Siparişi aldıktan sonra 1-2 gün içinde paketlemeyi ve göndermeyi garanti ediyoruz ve teslim süresi yaklaşık 10-15 gündür

2.Ürünlerimizi satın alırken ve kullanırken herhangi bir sorunla karşılaşırsanız, zamanında bizimle iletişime geçebilirsiniz, size günde 24 saat hizmet vereceğiz, lütfen emin olun

  • Malzeme: Lateks
  • Marka Adı: PGY
  • CN: Guangdong
  • Kaynak: Anakara Çin

Etiketler: çim solucan tutam oyuncak, Hediye, rahatsızlıklar, futbol doğum günü, çocuklar doğum günü için toplu parti iyilik, Parti Oyunları

  • Anonymous

    2022-10-24

    süper

  • Anonymous

    2022-12-06

    tamam.