Dükkan

  • Ev
  • Güzellik ve Sağlık
  • Elektrikli Meridyenler Fırça Guasha kırışıklık Karşıtı Kilo Selülit Masajı Lenfatik Detoksifikasyon Vücut Masajı Güzellik Sağlık
img
img
img
img
img
img

Vücut Masajı: Elektrikli meridyen fırçası, vücut şekillendirme ve yorgunluğu gidermek için vücut masajının taranması, vücudun metabolizmasına katılması, yaşlanan kütikülün çıkarılması, ısı enerjisi ve mikro akım taraması için profesyonel olarak kullanılır.

Kazıma Tedavisi: mikro akım ısıtma fonksiyonu ile kan dolaşımını artırmaya, karaciğer ve safra kesesi meridyenlerini temizlemeye yardımcı olabilir, eklem ve kas ağrısını hafifletmede önemli bir etkiye sahip olabilir, ayrıca sırt ve bacak yorgunluğunu giderebilir ve vücut bağışıklığını iyileştirebilir.

Sekiz Fonksiyon Ayarı: elektrikli ısıtma masajı, aralarından seçim yapabileceğiniz çeşitli fonksiyonlara sahiptir ve fiziksel yorgunluğunuzu gidermek için durumunuza göre farklı fonksiyonlar seçebilirsiniz.Kazıma fırçaları, sekiz hızlı mikro elektrik ayarı, sekiz hızlı sıcaklık ayarı, uzak kızılötesi penetrasyon, titreşim masajı vb.Vardır.

Avantajları: Mikro-elektrikli sağlık meridyen fırçası masaj, mikro-elektrikli tarama, termal enerji taraması, kızılötesi penetrasyonu titreştirebilir ve ayrıca yaşlanan azgın vücudu kaldırabilir, cildi pürüzsüz hale getirebilir ve sıkı vücut çizgilerini şekillendirmeye yardımcı olabilir.

Geniş Uygulama: Bu ürün insan vücudunun tüm bölgelerine uygulanabilir, güvenli ve güvenilirdir, kullanımı kolaydır, profesyonel veya kişisel kullanım için uygundur.

【Derin Titreşim Masajı】 Farklı masaj ihtiyaçlarını karşılamak için 3 seviye ayarlanabilir masaj yoğunluğu ayarları parts.It vücudu etkili bir şekilde rahatlatabilir, fiziksel yorgunluğu ve sırt ağrısını hafifletebilir. (Ürünün dahili yükseltmesi daha kararlıdır, lütfen şarj ederken cihazı açmayın, aksi takdirde ürün hasar görür!)

【Isıtma terapisi Masajı】 Lenfatik drenaj masajı ısıtma fonksiyonu kan dolaşımını teşvik edebilir ve kas dokusunu daha hızlı rahatlatabilir.Masajın maksimum sıcaklığı, insan vücudu için uygun bir sıcaklık olan ve ciltte uzun süre kullanılabilen, düşük sıcaklık yanıklarından etkili bir şekilde kaçınan yaklaşık 107℉ ' dir.(Lütfen kullanmadan önce 3-5 dakika ısıtın)

【Pürüzsüz Selüliti Teşvik Edin】 Mikro akım masajı, akupunkturu simüle etmek için tasarlanmış 9 seviyeli ayarlanabilir mikro akımı benimser.selüliti yumuşatabilen hücre büyümesini uyarır ve destekler.

【Lenfatik Drenaj】 Lenfatik el masajı masaj yaparken sıcak kompresler yapar, yorgunluğu giderir, kan dolaşımını ve lenfatik drenajı hızlandırır, vücuda daha fazla rahatlama sağlar.

【Şarj Edilebilir ve Kablosuz】 Selülit lenfatik masaj cihazının dahili pili şarj edilebilir ve omuz, boyun, bacak vb.Masaj ihtiyaçlarını karşılamak için yanınızda taşınabilir.her zaman, her yerde.

Özellikler

- Renk: Mavi.

- Malzeme: ABS.

- Boyutu: Yaklaşık 14.00X9.00X9.00 cm/ 5.50X3.54X3.54 inç.

- Anma gücü: 12W.

- Kolunuz, bacağınız, sırtınız veya diğer vücut parçalarınız olsun, vücut ağrınızı tedavi etmeye yardımcı olur.

- Malzemelerden yapılmış, uzun süre kullanım için dayanıklı ve güvenlidir.

- Taşınabilir ve hafif, taşıması kolay.

- Rahat tutuş için mekanik tasarım.

- Isı etkisi sayesinde cilt, cildin etkiyi elde etmesini sağlar.

İçermek:

1 Guasha Masajı

1 USB kablosu

Farkına varmak:

Ürünü aldıktan sonra, kullanmadan önce tamamen şarj etmeniz önerilir

  • Özellikler4: akupunktur masajı
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Özellikler2: tüm vücut masajı
  • İşlemi: Elektrikle çalışan
  • Marka Adı: Xceefit'in
  • Özellikler3: elektrikli vücut masajı
  • Özellikler1: Guasha Masaj
  • Özellikler5: Elektrikli meridyen fırçası
  • Uygulanabilir İnsanlar: Herkes için

Etiketler: bp makinesi kan basıncı, kazıma aleti, Masaj, kupa

  • Anonymous

    2022-08-18

    Satıcı, ürünü göndermeyi umursamıyor! Kutu ile birlikte gelmesi için daha fazla ödeme yaptı ve satıcı kutuyu siyah bir çantada herhangi bir koruma olmadan gönderdi. Satıcının müşteriye saygısı yok!

  • Anonymous

    2022-09-15

    Harika çalışıyor ve kullanımı kolay. Mikro elektrik akımının ağrılı olduğunu görüyorum, jel veya masaj yağı taktığınızdan veya incindiğinden emin olun. Sadece ısı ve MASAJ işlevini kullanıyorsanız, o zaman iyidir