Dükkan

  • Ev
  • Ev & Bahçe
  • Şarap kapak açıcı Çok Fonksiyonlu Kavanoz konserve açacağı Ağır Kavanoz Açacağı Kolay Saklama İçin Buzdolabına Bağlı
img
img
img
img
img
img

Tanım:

Bu kapak sökücü, çok yönlü 4 yönlü bir açıcı, ergonomik tasarım ve kullanımı kolaydır.Çoğu kavanoz/şişe kapağına veya kapağına uyar.Açıcılar mutfağınızda her koşulda son derece dayanıklıdır ve saklanması kolaydır.

Ürün hediye olarak iyi ve düşünceli bir şekilde tasarlanmıştır, Anneniz, Babanız, Büyükanneniz, Büyükbabanız veya kavanoz ve şişelerle mücadele eden arkadaşlarınız için mükemmel bir hediyedir.

Belirleme:

Adı: 4-in-1 şişe açacağı

Malzeme: PP + paslanmaz çelik

Boyutu: yaklaşık 22.3x7.1 cm / 8. 78x2. 8in

Ambalaj Listesi:

1x4-in - 1 şişe açacağı

Not:

Lütfen manuel ölçüm nedeniyle hafif boyut toleranslarına izin verin ve fotoğraftaki aydınlatma, gerçek hayatta olduğundan daha fazla renk farkına neden olabilir.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.【4'ü 1 arada Kavanoz Açıcı】 Bu kapak sökücü, çok yönlü bir 4 yollu açıcı, ergonomik tasarım ve kullanımı kolaydır.Çoğu kavanoz/şişe kapağına veya kapağına uyar.Açıcılar mutfağınızda her koşulda son derece dayanıklıdır ve saklanması kolaydır.

2.【Kullanımı Kolay】 Şişe kapağını açmak için ekstra güç kullanmanıza gerek yoktur.İç çizgili diş ve üçgen açılış tasarımı, bu şişe açacağının hayatınızı çok kolaylaştırmasını sağlar easier.It hafiftir ve çok iyi kavrar.

3.【İyi mutfak Yardımcısı】 Paçavra, bıçak, çarpma, sıcak su ve diğer gereksiz açma yöntemlerini ortadan kaldırın.Bu şaşırtıcı set, minimum çaba harcayarak ve kırılgan el eklemi ve bağları üzerinde ekstra stres yaratmadan herhangi bir kavanoz, kutu veya şişeyi açmalarını sağlar.

4.【Üstün Malzeme】 Bira Şişesi Konserve Açacağı paslanmaz çelikten ve kaymaz PP malzemeden yapılmıştır.Kaymaz iplik.El şekline uyun.Kayması kolay değil.

5.【Mükemmel Hediye】 Noel, Yeni Yıl, Cadılar Bayramı, eve taşınma partisi ve daha fazlası için harika bir hediye. 4'ü 1 arada Bira Şişe Açacağı, herhangi bir tatil veya fırsat için mükemmel bir hediyedir.

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Metal Türü: Paslanmaz Çelik